Kayseri’de yüzme dalında olimpiyatlara hazırlanan 12 yaşındaki sporcu Ayşeceren Timur, antrenman sırasında baygınlık geçirdi. Havuz içerisinde baygınlık geçiren Timur, burada yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kayseri Olimpik Performans Merkezi sporcularından Ayşeceren Timur, antrenman için olimpik yüzme havuzuna geldi. Havuza girdi ve 30 metre yüzdükten sonra baygınlık geçirdi. Hemen müdahale edilerek havuzdan çıkartılan Ayşeceren, hastaneye kaldırıldı. Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından geçmiş olsun dileklerinin iletildiği Ayşeceren’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Ayşeceren’den güzel haber geldiğini aktaran Federasyon açıklamasında, "Kayseri Olimpik Performans Merkezi sporcularımızdan Ayşeceren Timur dün rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam etmekteydi. Doktorlar tarafından uyutulan Ayşeceren'in bu sabah uyandırıldığı ve sağlığının yerinde olduğu haberini büyük bir mutluluk içinde almış durumdayız. Sevgili Ayşeceren'e tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce kendisini havuzlarda görmeyi diliyoruz." ifadelerine yer verildi.