Karabük'ün Yenice ilçesinde 26 gün önce meydana gelen kazada İlker Karakırık (8) ve Furkan Elieyioğlu'ndan (10) sonra servis şoförü Mustafa Şafak Çaylı da (51) hayatını kaybetti. Mustafa Şafak Çaylı, Atatürk Mahallesi Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Karabük’ün Yenice ilçesinde 6 Ocak 2015 tarihinde Mustafa Şafak Çaylı yönetimindeki 78 S 5001 yönetimindeki öğrenci servisi, buzlanan yolda kayarak tünel girişine çarpmıştı. Kazada ilköğretim öğrencisi İlker Karakırık olay yerinde, Furkan Elieyioğlu ise 14 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan servis şoförü Mustafa Şafak Çaylı da 26 gün süren yoğun bakımdaki tedavisi sonrası hayata veda etti.

Mustafa Şafak Çaylı’nın cenazesi Atatürk Mahallesi'ndeki evinden alınarak, Merkez Camii'ne getirildi. Cenazeye sevenleri, yakınları ve vatandaşlardan oluşan yoğun kalabalık eşlik etti. Öğle vaktinde kılınan cenaze namazına Yenice Kaymakamvekili Mustafa İkbal Eşki, Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, daire amirleri, şoförün ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şoförün oğulları Çağlar ve Çağatay Çaylı tabutun başında taziyeleri kabul ederken, ayakta durmakta güçlük çekti. Servis şoförü Mustafa Şafak Çaylı’nın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde aile mezarlığında toprağa verildi.