İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu ve ekibi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'u ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Fatih Mehmet Erkoç, İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu ve ekibine çalışmalarını ve projelerini açıkladı. Ziyaretin ardından ise kısa bir şehir turu yapıldı.

Maraş Kalesi’ni ziyaret eden heyet Kurtuluş Müzesini incelerken, Başkan Erkoç, Maraş Milli Mücadelesi’nde yaşanan olaylar konusunda detaylı bilgiler sundu.

Akabinde Maraş Kalesi surlarından şehri seyreden heyete Başkan Fatih Mehmet Erkoç, yapılacak çalışmalara ilişkin bilgiler aktardı.

Kentsel dönüşüm çalışmalarının yapıldığı Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder Mahallelerini de ziyaret eden heyete Başkan Erkoç, projeler kapsamında yapılan çalışmaların bilgisini sundu.

Doğukent’te yapımı devam eden Güneşevler Toplu Konutlarını da gezen heyete Başkan Fatih Mehmet Erkoç, yaptıkları toplu konutlarla halkın büyük oranda konut ihtiyacını giderdiklerini ve aynı zamanda toplu konut yapımı için arsa arayışlarına da devam ettiklerini ifade etti.