Ataşehir'de konut inşaatı alanında meydana gelen trafik kazasında bir işçi hayatını kaybetti. Firmaya ait kamyonetin altında kalan Mehmet Ali Gülücü (60) olay yerinde can verdi. Gülücü'nün cesedi incelemelerden sonra Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İnşaat işçisinin hayatına mal olan olay Atatürk Mahallesi, Dere Sokak'tak bir inşaat alanında meydana geldi. İddialara göre inşaat alanına yiyecek içecek malzemesi taşıyan 54 HN 629 kamyonet geri giderek bu sırada iş yapan Mehmet Ali Gülücü'ye çarptı. Kamyonetin altında kalan Gülücü olay yerinde feci şekilde can verdi. Kazayı gören arkadaşları hemen yardımına koşarak sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede gelen sağlık ekiplere Mehmet Ali Gülücü'nün hayatını kaybettiğini belirledi. Gülücü'nün cesedi polisin olay yerindeki çalışmalarından sonra Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İsmi açıklanmayan kamyonet sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alindi.

Bu arada bir işçinin can verdiği inşaat firmasındaki görevlilerin gazetecileri engelleme çabaları ise dikkat çekti. Ölen işçinin haber olmasını istemeyen görevliler, önce iş makinelarıyla gazetecilerin görüş alanın kapattı. Bununla da yetinmeyen görevliler, yerdeki cesedin önüne işçileri dizerek çekim yapılmasını engellemek istedi.