Acar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Acar, ortağının, koruması tarafından tehdit edildiği gerekçesiyle Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma karakoluna şikayette bulundu. Fenerbahçe Spor Kulübü eski Asbaşkanı olan Acar, ortağı Mahmut Tunalı’nın, milli sporcu olan koruması tarafından tehdit edildiğini söyledi. Bodrum’da yaşayan "Mayk" lakaplı Mustafa Sarıkaya tarafından tehdit edildiğini öne süren Acar’ın, jandarma karakoluna şikayette bulunduğu öğrenildi.

MİLLİ SPORCUYA TEHDİT SUÇLAMASI

Milli kickboksçu olan Sarıkaya da işadamı Acar'ın, kendisi hakkında şikayette bulunduğunu doğruladı. Tunalı’nın korumalığını yaptığı dönemde Acar’a da hizmet ettiğini belirten Sarıkaya, “Abdullah Acar, sevdiğimiz ve hizmetinde bulunduğumuz bir büyüğümüz. Doğrudur, hakkımızda bir şikayet var. Şikayetle ilgili gerekli bilgileri verdim. Olay adli yargıda. Gerekli ifadeler, üstümüze ne düşüyorsa bunu vereceğiz. Hizmetinde bulunduğumuz sayın büyüğümüzün bize böyle bir şikayette bulunması beni çok üzdü. Bununla ilgili ayrıntılı açıklamayı ifade verdikten sonra yapacağım.” dedi.

İFADE VERDİKTEN SONRA HERŞEYİ AÇIKLAYACAĞIM

Sarıkaya, önümüzdeki günlerde jandarmaya gidip suçlamayla ilgili ifade vereceğini belirterek şunları söyledi: “Ben bugüne kadar Türkiye’nin önde gelen isimlerine korumalık yaptım; Mahmut Tunalı, Cem Uzan, Aydın Doğan gibi. Bu isimlere de hizmet ettim ama böyle bir suçlama ilk defa başıma geldi. Ben iki Avrupa, bir dünya şampiyonluğu olan bir milli sporcuyum. Son kez belirtiyorum, Acar benim sevdiğim ve hizmetinde bulunduğum bir insan. Konu, alacak verecektir ve şikayet doğrudur. Tehdit şikayetiyle ilgili olarak ifademi verdikten sonra elimde belgelerimle her şeyi anlatacağım. Allah’a şükür, bugüne kadar hakkımız olmayan bir şeyi isteyip kimseyi tehdit etmemişimdir.”