Meteorolojiden son dakika uyarısı geldi. Ege, Akdeniz ve Karadeniz Bölgesinde pek çok ilde fırtına beklentisi var. Peki 13 Haziran - 17 Haziran arasında hava durumu bu bölgelerde nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Samsun, Muğla, Aydın gibi illerde son hava durumu işte böyle olacak.

Antalya'da 14 Haziran Salı günü Gök Gürültülü Sağanak Yağış Beklentisi var. 15 Haziran'da parçalı bulutlu olacak. Daha sonraki 13 günde ise Antalya'da hava sıcaklığı artacak ve hava güneşli olacak.

İzmir'de de Antalya'da olduğu gibi 14 Hazian'da gök gürültülü sağanak yağış, 15 Haziran'da parçalı bulut görünürken diğer günlerde ise hava güneşli olacak. 27 derece ile başlayan sıcaklık diğer günlerde ise 40 derecelere kadar ulaşacak.

İstanbul'da bugün 26 derece ve yağmurlu olan hava yarın parçalı bulutlu, Perşembe günü ise bulutlu olacak. İstanbul'da da iğer günlerde hava açık olacak ve hava sıcaklığı 33 dereceye kadar ulaşacak.

Samsun'da bu günden itibaren 4 gün boyunca yağmur görünüyor. Dİğer günlerde tüm yurtta olduğu gibi Sansun'da da havanın açık olması bekleniyor.

Muğla'da bu gün sağanak yağışlı olan hava yarın parçalı bulutlu diğer 13 gün boyunca açık ve güneşli olacak.

Aydın'da 14 Haziran Salı ve 24 Haziran CUma günü sağanak yağış beklentisi var. Diğer günlerde ise hava açık ve güneşli görünüyor.

Ankara'da bu gün ve yarın sağanak yağış bekleniyor. Diğer günlerde ise hava açık ve güneşli.