İstanbul'un Sarıyer ilçesi Tarabya Sahili’nde denize giren 23 yaşındaki U.K. suda kayboldu. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerinin genci arama çalışmaları sürüyor.

Olay, 17.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Tarabya Huber Köşkü’nün hemen yanında U.K. ve 2 arkadaşı denize girdi. U.K., kısa bir süre sonra gözlerden kayboldu. Arkadaşları ve çevredekiler Durmaz’a ulaşamayınca olay yerine deniz polisi çağrıldı. Olay yerine gelen Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekipleri gencin cesedine ulaşmak için çalışma başlattı. Dalgıç polisler gencin cesedine ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan görgü tanıklarından Ramazan Açıkbaş, "Biz denizden çıkalı daha yeni olmuştu. Abide yeni geldi. Bacağında damar gördüm. Bacağında damar tıkanıklığı vardı. Yüzme bildiğini sorduğumda yüzme de bilmiyormuş. O zaman atlama dedim. Yanındaki arkadaşları gaza getirdi; ‘atla atla’ diye. Atladı ve çok kötü düştü. Nefes alamadı. Dışarı çıktı, elini falan salladı. Arkadaşları da hemen yanından atladı. Zincir attım, bu tarafa doğru yaklaştırırım diye. Ama gelemedi. Başka bir zincir daha da uzattık ama gelemedi. Yanındaki arkadaşları kendilerini kurtarmak için çıktı. O bir daha çıkamadı." dedi.