Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili kutlama mesajı yayınladı mı? Haber46 olarak mesajını yayınlamak için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kurumsal web sitesini ziyaret ettik. Ancak sitede 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili kutlama mesajı ya da kutlama görseli göremedik.

Bunun üzerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Twitter hesabına baktık. Belediyenin sosyal medya hesabında da Zafer Bayramımızla ilgili herhangi bir mesaja rastlayamadık. 

Aynı durum Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün sosyal medya hesabı için de geçerliydi. Saat 09:11 itibariyle halen Başkan Güngör ve Büyükşehir Belediyeye ait mecralarda kutlama ilanları yer almıyor.

Kurtuluş Savaşının simge ismi olan, verdiği büyük mücadele ile Kahramanlık payesi ile ödüllendirilen Kahraman şehrimizin Büyükşehir Belediye Başkanına bu durumu yakıştıramadığımızı belirtmek isteriz.

Teknik bir hatadan dolayı oluştuğuna inandığımız bu durumun acilen düzeltilmesini ve kamuoyundan ve yüce Türk Milletinden özür dilenmesini istiyoruz.