MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu, mesajında bayramların dini ve milli duyguları canlandıran, akrabalık bağlarını güçlendiren, komşuluk ilişkilerini geliştiren ve toplumsal hayatımızı canlandıran en önemli günlerden birisi olduğunu vurguladı.

Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, dayanışma ve paylaşma duygularımızı geliştiren, insanları neşelendiren bu Kurban Bayramı'na da buruk bir şekilde gidildiğini işaret eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, “bu vatanı bizlere emanet eden tüm şehitlerimizi rahmetle, bütün gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyoruz. Şehitlerimizin hatıralarına her zaman sahip çıkacağız. Onların hatıralarını yaşatacağız” dedi.  

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, ülkemizde ve dünya da yaşanan sıkıntılara da dikkat çekerek, dünyanın pek çok yerinde akın kardeş ve Müslüman kanının durdurulmasını istedi. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, bayramın tüm dünyaya barış, huzur ve kardeşlik getirmesi çağrısında da bulundu.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, bu duygu ve düşüncelerle, Türk ve İslam âleminin Kurban Bayramı'nı kutlayarak, bayramın başta Kahramanmaraş olmak üzere tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diledi.