Kahramanmaraş'taki uçak kazasında hayatını kaybeden pilot Serkan Mirzaoğlu’nun Elazığ´daki babaevine acı haber ulaştı. Mirzaoğlu'nun babasının da bir ay önce hayatını kaybettiği ortaya çıktı...

Orman Genel Müdürlüğü tarafından Rusya´dan kiralanan ve Kahramanmaraş´taki orman yangınına müdahale sırasında düşen uçakta hayatını kaybeden Elazığlı 2 çocuk babası pilot Serkan Mirzaoğlu'nun acı haberi annesine verildi. Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve eşi Ayşe Yırık, Mirzaoğlu´nun babaevine gelerek anne Havva Mirzaoğlu'na taziye dileklerinde bulundu. Serkan Mirzaoğlu'nun, 4 ay önce 'Ben hayatımı kaybedersem beni babamın yanına defnedin, mezarım onun yanında olsun' diye vasiyette bulunduğu belirtildi. Mirzaoğlu'nun babasının da bir ay önce hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kahramanmaraş'ta düşen yangın uçağında 3'ü Türk, 5'i Rus olmak üzere 8 personel hayatını kaybetti. Yaşamını yitirenlerden biri olan Orman Mühendisi Oğuz Avşar Aydın'ın acı haberi Mersin'deki ailesine haber verildi. Taziyeleri kabul eden ailenin ağlayarak feryat etmesi yürekleri dağladı.

Kahramanmaraş'ta çıkan orman yangınına müdahale için Adana'dan kalkan Rus yangın söndürme uçağının düşmesi sonucu hayatını kaybeden 3’ü Türk 8 mürettebat arasında yer alan bir kişinin Edip Uzunoğlu olduğu öğrenildi.