Kahramanmaraş'ta 9 Ocak 2019 tarihinde kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Deniz Akkoyun isimli kadının izine ulaşıldı. 5 çocuk annesi kadının Gaziantep'de Şahinbey civarında yaşadığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre talihsiz kadının kocası cezaevinde bulunuyordu ve kendisi de sokaklarda yaşıyordu. 

Müge Anlı'yla iletişim kuran kişi Deniz Akkoyun'un bazen arkadaşlarında kaldığını, bazen de sokaklarda yaşadığını söyledi. Çocukları Çocuk esirgeme Yurdunda kalan talihsiz kadının uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edildi.

Dün Kahramanmaraş'ta kaybolan kızıyla konuşmasını anlatan ve öldürülmüş olabileceğini söyleyen Deniz Akkoyun'un annesi, kızının yaşadığı haberini alınca büyük sevinç yaşadı. Dün kızına "Kahramanmaraş yaramaz yer" dediğini söyleyen ve Müge Anlı'nın tepkisiyle karşılaşan yaşlı kadın bugün tüm Kahramanmaraşlılardan özür dilediğini söyledi.

Diğer çocuklarından kendisine kalan 7 torununa tek başına baktığını söyleyen yaşlı kadının anlattıkları ise şok etti. 2 torunu için verilen toplam 2 bin lira para ile 7 torununa bakan ve tamamını okutan yaşlı kadına Müge Anlı destek sözü verdi. Müge Anlı "Torunlarının tüm kıyafet ve okul masraflarını biz karşılayacağız" dedi.

Deniz Akkoyun'u Gaziantep'de arama çalışmaları devam ediyor.