Kahramanmaraş’ta 6 aylık bebek, babasına ait park halindeki kamyonetin hareket etmesi sonucu ezilerek hayatanı kaybetti.

Olay, Merkez Onikişubat ilçesine bağlı Gedemenli Mahallesi 40. Sokakta yaşandı. İddiaya göre, 30 yaşındaki Ali Ordu 46 BH 259 plakalı kamyonetini evinin önüne park etti. Bir süre sonra el fireni tam çekilmeyen kamyonet, eğimli yolda geriye doğru hareket ederek evin bahçesinde oturan ve ailesinin bulgur kaynatmasını izleyen 6 aylık Melek Ordu'yu altına aldı. Aracın altında sürüklenen minik bebek ailesi tarafından kamyonetin altından çıkartılarak ambulansla Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Acil serviste tedaviye alınan Melek bebek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından minik bebeğin cesedi otopsi için morga konulurken, Ordu ailesinin evine akın eden yakınları minik kız için ağıt yaktı. Kazanın ardından soruşturma başlatan polis, olay yerinde inceleme yaptı. Polis, Melek bebeğin oturduğu yeri güvenlik şeridine aldı, kamyonetin sahibi ve Melek bebeğin babası Ali Ordu'nun ise ifadesine başvurdu.