Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozan ilçe başkanı Yusuf Karavelioğlu, Koza İpek Medya Grubu'nun işgal edilerek yayınlarına son verilmesinin, ülkeyi götürülmek istenilen diktatörlüğün ayak sesleri olduğunu söyledi.

İlçe kadın kolları Başkanı Nur Aksoy ile birlikte ilçede seçim çalışmaları sürdüren Karavelioğlu, basına yapılan baskıları ve hafta sonu yapılacak olan genel seçimleri değerlendirdi. Karavelioğlu hukukun başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bir gün herkese lazım olacağını söyledi. Hukuksuz bir şekilde yayını kesilen Bugün TV ve Kanaltürk televizyonlarına yapılanları şiddetle kınadıklarını ifade eden CHP Kozan İlçe Başkanı, yaşananlar karşısında tüm sivil toplum kuruluşlarını, siyasi partileri ve satılmamış yazarları göreve davet ettiklerini belirtti.

7 Haziran seçimlerinde Adana’da 15 ilçede oyunu artıran tek parti olduklarını da belirten Karavelioğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu artış 1 Kasım seçimlerinde de devam edecek. İlçede ki tüm sandıklarda avukatlarımız, hukukçularımız ve ekibimiz ile birlikte görev alacağız. Partimizin geliştirmiş olduğu özel bir yazılım ile sonuçları doğru bir şekilde takip edeceğiz. CHP olarak tek başına iktidar olmak için çok iddialıyız. Biz iktidar olmasak dahi AKP 1 Kasım’da tek başına iktidar olamayacak.”