Eskişehir'e eşini ve çocuklarını terk eden şahısa baba ve kardeşinin söylediği sözler ağır geldi. Şahıs tüfekle hem babasını hem de kardeşini yaraladı
Eskişehir’de uyuşturucu kullandığı iddia edilen 29 yaşındaki Volkan Tedik, bir süre önce hem eşini hem de iki çocuğunu terk ederek ayrı yaşamaya başladı. 53 yaşındaki babası Abdülkadir Tedik ile 27 yaşındaki kardeşi Gökhan Tedik, Volkan Tedik’i uyararak, "Çocuklarına bakmıyorsun. Eşin ile de barış” dedi. Baba ve kardeş Tedik’in sözlerine kızan Volkan Tedik, tüfekle hem babasını hem de kardeşini yaraladı. Hastanede tedavi altına alınan baba ile kardeşin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis tarafından yakalanan 27 yaşındaki Volkan Tedik de pişman olduğunu söyledi.
SÖZLER AĞIR GELDİ

Olay akşam saatlerinde Eskişehir’in Tepebaşı ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Şenler Sokak'ta meydana geldi. Volkan Tedik,’Çocuklarına ve eşine dön’ diyen babası Abdülkadir Tedik ile tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda VolkanTedik av tüfeğiyle ateş ederek babası Abdülkadir Tedik ve kardeşi Gökhan Tedik'i yaraladı. Volkan Tedik olay yerinden kaçarken yaralanan baba Abdülkadir Tedik Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne, kardeş Gökhan Tedik ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan baba-oğlun sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken polis daha sonra Volkan Tedik’i yakaladı.