Yozgat bağımsız milletvekili adayı Tarım, Orman, Köyişleri ve Maliye eski bakanlarından Lütfullah Kayalar, Türkiye’de siyasi bir boşluğun olduğunu vurgulayarak, “Türkiye’de insanlar oylarını alternatifsizlikten dolayı başka çare olmadığından kerhen vermek durumunda kalıyor. 1 Kasım'dan sonra yeni oluşumla Türkiye’deki siyasi boşluk hayat bulacak.”dedi.

Yozgat bağımsız milletvekili adayı Lütfullah Kayalar, Şefaatli ilçesinde gerçekleştirdiği miting öncesinde halkın büyük ilgisi ve coşkusuyla karşılandı. İlçe sanayisini gezip, esnaf ziyaretinde bulunan Kayalar daha sonra seçim karargahı önünde halka hitap etti.

Türkiye’de siyasi bir boşluğun olduğuna vurgu yapan Yozgat bağımsız adayı, “Türkiye’de insanlar oylarını alternatifsizlikten, başka çare olmadığından kerhen vermek durumunda kalıyor. Bu günden itibaren konuşulmaya başlanılan, 1 Kasım'dan sonra hayat bulacak yeni siyasi oluşumun lideri, sizlerin desteği ile Yozgat’tan Ankara’ya göndereceğiniz bağımsız Lütfullah Kayalar olacaktır.’’ dedi.

Yeni oluşumun, Türkiye’nin taleplerini karşılayıp, baskıya, hukuksuzluğa son vereceğini kaydeden Kayalar, tüm baskılara rağmen miting alanlarına koşan insanların, bunu hiçbir baskıya maruz kalmadan, içlerinden gelerek geldiklerini ifade etti.