Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sarayda yaşamak gibi bir merakının olmadığını söyledi. Kılıçdaroğlu, ‘’Bir şeyi unutmayın ben sizler nasıl yaşıyorsanız sizin gibi yaşıyorum. Ben sizden birisiyim. Benim saray merakım yok.’’dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Kartal’da halkla buluştu. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için çalıştığını belirten Kılıçdaroğlu, ‘’Bu seçimlerin en önemli konusu şu. Davutoğlu, Erdoğan için çalışır Kılıçdaroğlu halk için çalışır. O nedenle şunun üzerinde duracağız. Kim halk için çalışıyor, kim cebi için çalışıyor. Kim saray meraklısı, kim mütevazı yaşam istiyor. Kim çocukların yatağa aç girmemesini istiyor, kim çocuklar benim umurumda değil. Benim oğlan zaten 30 milyon Euro’yu sıfırlamakla meşgul diyor. Düşüneceksiniz sandığa giderken hepimiz düşüneceğiz.’’ ifadelerini kullandı.

Annelere seslenen Kılıçdaroğlu, ‘’Sevgili anneler sizlere bir sözüm var. Evde tencere kaynamadığı zaman en büyük acıyı siz çekersiniz. Çocuğunuz, oğlunuz, kızınız iş bulamadığı zaman en büyük huzursuzluğu sizler yaşarsınız. İşi olsun, evlendireyim çoluk çocuk sahibi olsun diye beklersiniz. Ama bu Ankara’da oturan bu beyler varya o beyler asla sizin derdinizi bilmezler. Sizin acınızı bilmezler. Bir şeyi unutmayın ben sizler nasıl yaşıyorsanız sizin gibi yaşıyorum. Ben sizden birisiyim. Benim saray merakım yok.’’ şeklinde konuştu.