Kimse Yok Mu Derneği Balıkesir Şubesi, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca kesiminde meydana gelen terör saldırısında şehit düşen Balıkesirli 22 yaşındaki Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün'ün ailesine Kurban Bayramı için koç hediye etti. Dernek görevlilerine teşekkür eden anne Ayfer Göçkün, oğlunun bayramda izne geleceğini ve bir ay önce kurban kesilmesi için para gönderdiğini belirterek, gözyaşlarına hakim olamadı.

Kimse Yok Mu Derneği Balıkesir Şube Sorumlu Yaşar Yeşil ve dernek gönüllüsü İbrahim Güreşen, Balıkesirli şehit Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün'ün ailesini ziyaret etti. Ziyarette şehit annesi Ayfer Göçkün'ün elini öpen dernek görevlileri, çeşitli hediyeler verdi. Ziyarette dernek görevlileri Kur'an-ı Kerim okundu.

Kimse Yok Mu Derneği Balıkesir Şube Sorumlu Yeşil, bayram arifesinde şehidin ailesini yalnız bırakmamak için ziyaret yaptıklarını söyledi. Asker ve polislerin vatanın birliği ve milletini selameti için canlarını feda ettiklerini belirterek, "Allah onların kabirlerini cennet eylesin. İnşallah Rabbim sizlere sabır versin, ülkemize birlik ve beraberlik versin. İnşallah bundan sonra hiç kimsenin canı yanmasın. Hiç bir annenin babanın canı yanmasın. Sizlerin acısını bir nebze olsun hafifletmek için buradayız. Sizin acınız bizim acımızdır. Acınızı paylaşmak için sizlerle beraber olmak istedik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bu vesileyle şehidimiz için sizlere bir kurban hediye etmek istiyoruz. Onlar her şeye layık. Onlar zaten en güzel hediye olan cennetle müjdelendiler." dedi.

Şehidin annesi Ayfer Göçkün ise dernek görevlilerine davranışlarından dolayı teşekkür etti. Gözyaşlarını tutamayan acılı anne oğlunun Kurban Bayramı'nda izne geleceğini belirterek, "Oğlum bir ay önce bize kurban parası göndermişti. Geçen yıl da ilk maaşıyla kendisi kurbanını almıştı. Ben de ona, 'Oğlum daha erken. Bayrama daha bir ay var.' dedim. O da bana, 'Anne bununla kurban parasını alın da kalanını biz kardeşimle birlikte harcarız.' dedi. Bizde almıştık kurbanını. Göndermişti parasını biz de almıştık. Sizden de Allah razı olsun." diye konuştu.

Dernek görevlileri daha sonra süsledikleri kurbanlık koçu şehit Deniz Göçkün annesi Ayfer Göçkün'e teslim etti.