Kimse Yok Mu Derneği, Rize'de yaptığı incelemeler sonucu, kırtasiye ihtiyacı olan 300'e yakın ailein çocuklarına kırtasiye yardımı yaptı. Okulların açılmasına az bir zaman kala öğrencilerin aileleri üzerindeki eğitim masraflarını azaltmayı hedefleyen dernek, bir yıllık eğitim ihtiyacını giderecek kırtasiye malzemesi içeren paketleri Kimse Yok Mu gönüllüleri ile evlerine giderek teslim etti.

Dağıtımda bulunan ve konu ile ilgili düşüncelerini paylaşan dernek gönüllülerinden Orhan Ketenci, Kimse Yok Mu’nun sadece Rize'de değil, Türkiye'de ve dünyada ihtiyaç sahiplerine el uzatan bir yardım kuruluşu olduğunu söyledi. Yapılan yardımlardan dolayı bir Rizeli olarak dernek yetkililerine teşekkür eden Ketenci, yapılan yardımların devam etmesini istedi.

Kimse Yok Mu Derneği adına açıklama yapan Zekeriya Cerit de ihtiyaç sahibi öğrencilere okul öncesinde tüm Türkiye'de olduğu gibi Rize'de de yardımların dağıtıldığını anlattı. 'Kendisi tok iken komşusu aç yatan bizden değildir' anlayışını düstur edindiklerini hatırlatan Cerit, ''Bu manada Türkiye'de ve dünyada insanı merkez alan ve insanın 'kimse yok mu' deyişine karşı, 'ben varım' diyen iyilik ve hayır gönüllülerinin, kafalarını, yüreklerini ve ellerini birleştirmiş olan bir kuruluş olma özelliğini taşıyoruz." dedi.

Kimse Yok Mu Derneği'nin insanların her türlü ihtiyacına cevap vermeye çalışan bir dernek olduğunu ifade eden Cerit, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bazen bir tas çorba ile bazen ayaklara giyilecek çorap ve ayakkabı ile bazen de kışın soğuğundan koruyacak bir kaban ve kişiyi iyi bir insan olma merdivenlerine taşıyacak bir defter, bir kalem ve bir çanta ile 'kimse yok mu' diyenlerin sorularına cevap vermeye çalışıyoruz.''