Kimse Yok Mu Derneği Sivas şubesi gönüllüleri, şehit polis Muhammed Onur Demir’in ailesine koç hediye ederek, kurbanı şehidin babası ile birlikte kesti.

Kimse Yok Mu Derneği Sivas Şubesi, Şırnak’ın Silopi ilçesinde terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen Polis Muhammed Onur Demir için aldığı koçu ailesine hediye etti. Kimse Yok Mu gönüllüleri, şehit ailesini, bayram günü yalnız bırakmadı. Gönüllüler, ilk olarak şehit polisin babası Sefer Demir, annesi Kiraz Demir ile kardeşleri ve yakınlarıyla birlikte Yukarı Tekke’de bulunan kabrini ziyaret etti. Burada Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından başta şehit polis olmak üzere ülkenin birliği ve bütünlüğü için dua edildi. Şehidin ailesi, dua sırasında duygusal anlar yaşadı.

Daha sonra alınan koç, şehit polisin baba evinde kesildi. Bayrağa sarılan koç, evin önüne getirildikten sonra tekbirler eşliğinde şehit babası Sefer Demir tarafından kesildi. Kimse Yokmu Şube Müdürü Cuma Karaca, dernek olarak ülkenin bu zor zamanlarında fedakarlığın en büyüğünü yapan şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti. Şehit babası Sefer Demir ise şehitleri düşündüğü için derneğe teşekkür etti. Şehit ailesi, kurban etini fakir ailelere dağıtacak.