Çekmeköy'de, kontrolden çıkan kamyonete başka bir kamyonetin çarpması sonucu meydana gelen kazada iki sürücü ağır yaralandı. Kamyonet içerisinde sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yerde yaralı olarak ambulans bekleyen diğer sürücüye vatandaşlar yardımcı oldu. .

Kaza, Şile Otoyolu Taşdelen mevkiinde meydana geldi. Şile istikametine seyir halinde bulunan Serdar Şekerci yönetimindeki 34 GH 5000 plakalı kamyonet, kontrolünü kaybedince kayarak orta refüjdeki bankete düştü. Banketten çıkmak için manevra yapan sürücü, son anda kamyonetin yönü ters istikamette olacak şekilde yola çıkmayı başardı. Ancak bu sırada arkadan gelen 34 FE 0258 plakalı kamyonetin sürücüsü Erdoğan Onat, orta refüjden aniden önüne çıkan kamyonete duramayarak hızla çarptı. Kafa kafaya çarpışan kamyonetler hurdaya döndü, sürücüler de ağır yaralandı.

Şekerci olay yerinden geçen diğer sürücüler tarafından aracından çıkartıldı. Kabin içerisine sıkışan Onat'ın kurtarılması için itfaiye ekipleri çağırıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Onat'ı sıkıştığı yerden çıkartmak için çalışma başlatırken, yerde yaralı olarak ambulans bekleyen Şekerci'ye ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Şekerci'nin bilincini kaybetmesini önlemek isteyen vatandaşlar, başını ıslatırken bir yandan da konuşturmaya çalıştı. Bu sırada olay yerine gelen sağlık ekipleri bir yandan Şekerci'yi yapılan ilk müdahalenin ambulansa taşırken diğer yandan da hurdaya dönen kamyonetin içerisinde itfaiye ekipleri tarafından kurtarılmaya çalışılan Onat'a müdahale etti.

Sıkıştığı yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edilen Onat da olay yerine gelen ikinci ambulansa konuldu. Her iki sürücü de Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Kazayı gören vatandaşlar, Şekerci yönetimindeki kamyonetin kontrolünü kaybederek orta refüjdeki bankete düştükten sonra tekrar yola çıktığını, bu sırada Onat yönetimindeki kamyonetin de aniden önüne çıkan kamyonete hızla çarptığını söyledi.