CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, yapılacak köprülü kavşak için kesilen ağaçlardan dolayı belediyeyi eleştirenlerin seçime yakın AK Parti'ye teşekkür pankartı asılmasına tepki gösterdi.

Yalova Tonami Meydanı’na hükümet tarafından yapılacak köprülü kavşakla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve AK Parti Yalova İl yöneticileri, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ağaçları kesmekle suçlamıştı. AK Parti İl Başkanlığı şimdi ise bölgeye pankartlar asarak hükümete teşekkür etti.

Bu duruma tepki gösteren CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, AK Parti tarafından köprülü kavşakla ilgili hükümete teşekkür pankartı asılmasını eleştirdi. İnce, "Ağaçlar kesilirken suçlu Vefa Salman’dı da şimdi ödülü siz mi alıyorsunuz? Uyanıklar." dedi. İnce, sözlerini şöyle sürdürdü: "Dörtyol’a pankart asmışlar. Demişler ki ‘Dörtyol'daki üst geçidi yapan hükümetimize teşekkür ederiz’. Ya uyanıklar, başta kaçak sarayda oturan adam, onun yanındaki 23 Nisan Başbakanı Davutoğlu, hepiniz meydan meydan ağaçlar için Vefa Salman’ı katletmeye uğraşmadınız mı? O zaman suçlu Vefa Salman'dı da şimdi ödülü siz mi alıyorsunuz? Nasıl oluyor bu iş?"