Kutlu doğum haftası münasebetiyle Lise ve dengi okullara arasında yapılan “Din ve samimiyet” konulu Kompozisyon yarışmasında birinci olan öğrenciye ödül töreni yapıldı.

Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi 10 F sınıfı öğrencisi Vildan Tolun il genelinde yapılan kompozisyon yarışmasında Peygamberimiz ve samimiyet başlıklı yazısıyla birinci oldu. Vildan Toruna ödülü İl Müftüsü Muhammed Gevher ile Kuyumcular odası başkanı Mustafa Öz tarafından verildi.

Törene Milli Eğitim Müdürü yardımcısı Ali Tiyek, ve Şube Müdürleri ile il Müftülüğü Eğitim Uzmanı Mustafa Saylak katıldı.

Ödül töreninde Kahramanmaraş İl Müftüsü Muhammed Gevher okul bahçesinde toplanan öğrencilere kısa bir selamlama konuşması yaptı ve öğrencilerin başarılı olmaları için dua etti.

Daha sonra 1. Ci olan Vildan Toruna ödülleri verildi. Ardından tüm öğrencilerin hep bir ağızdan okuduğu İstiklal marşıyla program son buldu.

Okulun edebiyat öğretmeni ve öğrenci mikrofonlarımıza konuştu. Okul Müdürü Cemil şahin ve Kahramanmaraş il Müftüsü Muhammed Gevherde kısa bir değerlendirmede bulundu. Birinci olan Öğrenci Vildan tolun un babası Mehmet Tolunda duygularını dile getirdi.

Haber-Kamera: Hacı Ali GÜNEÇIKAN