Adana Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri 1 Mart Muhasebeciler Günü kapsamında Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Adana SMMMO Başkanı Ahmet Coşar, Muhasebeciler Günü’nü çeşitli etkinlikler ile kutladıklarını söyledi. Oda ve çalışmaları hakkında bilgi veren Coşar; “Odamızın şuanda 2 bin 300 üyesi var. Stajyerlerimiz ile birlikte 3 bin kişiye hizmet veriyoruz. Odamızın sosyal aktiveleri içerisinde Türk Sanat Müziği ve Halk Müziği korosu var. Bu etkinliklerimiz içerisinde hayatını kaybeden meslek mensuplarımıza yönelik faaliyetler sunuyoruz. İlimizdeki kamu ve sivil toplum kuruluşları ile yakın işbirliği içerisinde olarak, çeşitli etkinliklerde bir araya geliyoruz” dedi.

Vali Mustafa Büyük ise muhasebecilerin gününü kutladığını belirterek; “Muhasebeciler ve mali müşavirler önemli bir meslek grubu olarak hizmet vermekteler. Hukuki altyapılar, meslek odalarının gelişmesi, kurumsal yapıdaki iyileşmeler odaları daha saygın bir hale getirdi. Kurumlar arasındaki mesleki dayanışmanın çok önemli katkılar sağladığına inanıyorum. Bu gün vesilesiyle tüm muhasebecilere huzur içerisinde başarılı çalışmalar diliyorum.” diye konuştu.

Ziyaret ASMMMO Başkanı Coşar’ın Vali Büyük’e çiçek takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.