Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Manisa’ya yapacağı ziyaret, katılaca temel atma ve açılış törenleri için çok sayıda cadde ve sokağa park yasağı getirildi. Park yasağı bugün saat 22.00’den itibaren başlayacak, yarın da Erdoğan’ın Cumhuriyet Alanı'na gidiş güzergahı araba trafiğine kapatılacak.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Haziran 2015 Perşembe günü ilimize gelişlerinden dolayı 3 Haziran 2015 Çarşamba günü saat 22.00’den itibaren bazı cadde ve sokaklara park yasağı getirilmiştir.” denildi.

Park yasağı getirilen cadde ve sokaklar şunlar: Fatih Köprülü Kavşağı, İzmir Caddesi üzeri ile Moris Şinasi Kavşağı arası. Moris Şinasi Kavşağı, Malta ışıklı kavşak, Kenzi Kavşağı, Esot Kavşağı (8 Eylül Caddesi), Merkez Kavşağı, Vilayet Kavşağı (Mustafa Kemal Paşa Caddesi), Vilayet Kavşağı, Alaybey Köprülü Kavşağı (Seyfettin Bey Caddesi) arası. Öğretmenevi Kavşağı, Gar Kavşağı ile Devlet Hastanesi Kavşağı arası 1713 Sokak üzeri. Devlet Hastanesi Kavşağı ile Merkez Kavşağı Cumhuriyet Caddesi üzeri. Eski Doğumevi Kavşağı ile Hatuniye Cami Kavşağı Atatürk Bulvarı üzeri. 19 Mayıs Stadı, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü önü, Halil Erdoğan Caddesi Devlet Hastanesi Kavşağı. Mimar Sinan Bulvarı, Fatih Köprülü Kavşak ile Kuşlubahçe köprü yan yol girişten Öğretmenevi kavşağına kadar olan kısım arası.