Hakkari Dağlıca’da şehit düşen 24 yaşındaki Uzman Çavuş Tolga Artuğ’un Manisa’nın Turgutlu ilçesindeki baba ocağına acı haber ulaştı.

Uzman Çavuş Artuğ’un Turgutlu ilçesi Dar Sokak’ta bulunan baba ocağına ateş düştü. Acı haberi şehidin babası Ercan ve annesi Sevcan Artuğ’a, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turhan, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Ömer Haşim Olgun ve Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Bölükbaşıoğlu verdi. Haberi alan şehidin baba ve annesi, kız kardeşi Zehra ve erkek kardeşi Kahraman Artuğ fenalık geçirdi. Fenalık geçiren anne ve babaya sağlık ekipleri müdahale etti. Şehidin basasının evine büyük Türk bayrağı asılırken, yüzlerce vatandaş evin önüne akın etti.

Evin en büyük çocuğu olan şehit Uzman Çavuş Tolga Artuğ’un bekar ve 1 yıllık uzman çavuş olduğu öğrenildi. Bekar olan şehit Tolga Artuğ’un Hakkari Dağlıca’nın ilk görev yeri olduğu ve üç ay önce izne geldiği belirtildi. Tolga’nın kız kardeşi Zehra’nın ise hamile olduğu bildirildi.

'NE SU VAR NE YİYECEK BİR ŞEY'

Şehit Artuğ’un sosyal paylaşım sitesinden yazdığı bir paylaşım okuyanların adeta yüreğini parçaladı: Artuğ, mesajında şunları söyledi: “Kardeşim ne su var ne yiyecek bir şey var. Ne elektrik var ne internet var. Ne kantinde satılacak bir şey var. Çok zor durumdayız. Para kazanıyoruz ama çok zor şartlarda.”