İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Drasko Pradanovic, Türkiye Basketbol Ligi'nde Royal Halı Gaziantep'i 91-86 yendikleri maçta, ikinci yarıda iyi savunma yaparak kazandıklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Pradanovic, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını dile getirerek "Çok iyi bir takıma karşı oynadık. Rakibimiz, kadro olarak çok tecrübeli. İkinci devre çok iyi savunma yaparak kazandık. İkinci devre agresif savunmayla şut yüzdelerini düşürdük. Kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu.

Lacivert-turunculuların tecrübeli oyuncusu Sasha Vujacic de iyi bir takımı yendiklerini belirterek, "İlk devre rakibimiz çok yüzdeli atışlar buldu. İkinci yarı savunmadaki tempomuzu artırarak hak ettiğimiz bir galibiyet aldık" ifadesini kullandı.

 

- Zdovic: "Kötü oynadık"

 

Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Jurij Zdovic kötü bir performans göstererek kaybettiklerini belirtti.

Zdovic, iyi bir mücadele ortaya koyamadıklarını aktararak, "Çok kötü bir performans gösterdik. Son 2 aydır çok iyiydik. Bu akşamki maç adeta all-star maçı gibi oldu. Çok sayı vardı. Benim felsefem açısından da kabul edilebilir şey değil. Bu tarz maçlarda karakterinizi göstermeniz gerekiyor. Rakibimizi tebrik ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Gaziantep temsilcisinin oyuncusu Uğur Can Öğüt ise çok kötü savunma yaptıkları için yenildiklerini kaydetti.