Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, 1 Kasım seçimlerinin aynı zamanda 13 yıllık AK Parti zulüm iktidarından kurtulma seçimi olacağını söyledi.

Antalya milletvekilleri Mehmet Günal, Selim Yurdakul ve Tarkan Akıllı ile seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Kaya, halkın 7 Haziran seçimlerinde milli iradeye ipotek koyanlara 1 Kasım'da gereken cevabı vereceğini kaydetti.
Teşkilatlar olarak 1 Kasım seçimleri için seferber olduklarını Kaya, seçim çalışmalarını Kaş'tan Gazipaşa'ya aralıksız sürdürdüklerini ifade etti. Kaya, şöyle konuştu: "AKP’nin tek başına iktidar olabilmek hevesiyle ekonomik ve güvenlik anlamında büyük sıkıntılar yaşayan ülkemizi tek adam vesayeti yüzünden yeniden seçime götürmesinin hesabını sormak vatandaşımız 1 Kasım'da sandıkta soracaktır. Antalya sınırları içerisinde çalınmadık kapı, ulaşılmadık seçmenimiz kalmayacak. Tüm teşkilat mensuplarımız, ülkü ocakları mensubu kardeşlerimiz ve yüreği bizimle olan gönüllü hemşerilerimiz ile adım adım sahayı tarıyoruz. Sahil kenarında oturan vatandaşımızdan, Torosların başında kara çadırda yaşayan hemşerilerimize kadar herkese ulaşarak ülkenin kurtuluşunun MHP kadroları sayesinde olacağını anlatıyoruz ve son güne kadar da anlatmaya devam edeceğiz."