Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Murat Koç, TBMM’deki yemin töreni sonrası ilk ziyaretini Bayraklı’ya yaptı. Koç, “İzmir 13 yılda çok şey kaybetti. İzmir’in 13 yılını geri kazandıracağız." dedi.

Ziyarette vatandaşlarla bir araya gelen Koç, vatandaşlara teşekkür etti. Partisinin ilçe binasında partililerle bir araya gelen Koç, “İzmir 13 yılda çok şey kaybetti. İzmir’in 13 yılını geri kazandıracağız. İzmir hak ettiği hizmeti alamadı. Verdiği vergilerin karşılığı olan hizmetleri koalisyon olsun olmasın, İzmir’e gelmesi için çalışacağım.” diye kouştu.

Programına sevgi yolu esnafını ziyaret ederek sürdüren Koç'a vatandaşlar, "Seçimden sonra gelen ilk vekilsiniz. Sizleri tebrik ediyoruz.” dedi. Esnaf ve vatandaşların tek tek sorunlarını dinleyen Koç ise partisine destek veren vermeyen herkese teşekkür etti, hayır dualarının eksik etmemelerini istedi.

Bayraklı’da el emeği göz nuru ile ürettikleri ürünleri satan ve ev ekonomisine katkı sağlayan Bayraklılı kadınlarla bir araya gelen Koç, “İlk ziyaretimi sizlere yapacağımı vaat etmiştim. Şimdi sizlerin aranızdayım.” ifadelerini kullandı. Bayraklı’da İşçi Emeklileri Derneği Bayraklı Şubesi ve çok sayıda esnafı da ziyaret eden Murat Koç, yaklaşık 5 saat boyunca teşekkür ziyaretlerini sürdürdü.