7 Haziran’da yapılacak seçimleri öncesi siyasi partiler değişik yöntemlerle propagandalarına devam ederken, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep milletvekili adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ, özel bir donanımla bisikletlerin arkasına bağlanan partisinin seçim vaatlerini taşıyan bisboardları yollara çıkararak, bilboardları vatandaşın ayağına götürüyor.

Gençlerin kullandığı ve üzerlerinde, MHP’nin seçim vaatlerinin yer aldığı bilboardları taşıyan bisikletler, seçim süreci boyunca Gaziantep sokaklarını gezecek. Kentin tüm cadde, sokak ve ana arterlerinde gezecek olan bisboardlarla 7 Haziran’da sandıktan birinci parti çıkmayı hedefleyen MHP, seçmenlere partinin vaatlerini anlatacak. Bisboardları kullanan gençler zaman zaman durarak vatandaşlarla sohbet ederek partilerinin görüşlerini anlatacaklar.

MHP Milletvekili adayı Prof Dr. Ümit Özdağ, kendi sürdüğü bisikletle farklı bir seçim çalışmasının startını verdi. MHP’nin seçim vaatlerinin yazıldığı bisboardlar, şehir içerisinde tur atmaya başladığında vatandaşın ilgisini çekti. Seçim kampanyası boyunca yoğun ve etkili bir çalışma yapacaklarını ifade eden Prof Dr. Ümit Özdağ, “Ülküboard dediğimiz her tarafa taşınabilen pankartlarla gidemediğimiz, ulaşamadığımız seçmenlere mesajlarımızı ulaştırıyoruz. Bunu ilk kez 2011 yılında İstanbul’da uygulamıştık ve çok ilgi çekmişti. Şimdi ise bisboard dediğimiz ikinci fikri devreye soktuk. Bunlar kent yaşamına ek, ses, kirlilik yükü getirmeyen, temiz, sakin ama Milliyetçi Hareket Partisi’nin görüşlerini çok net bir şekilde vatandaşa iletmek için kullandığımız propaganda araçlarından sadece bir kısmı. Genç ülkücü kardeşlerimiz bu konuda bize yardımcı oluyorlar.” dedi.

10 tane bisboardun seçim süreci boyunca Gaziantep sokaklarını dolaşacağını dile getiren Özdağ, “10 tane ile başladık ama ihtiyaca göre sayısı arttıracağız. Şehir merkezindeki billboardlara ilanlar verdik ama bunun dışında bu tür yöntemleri de kullanmayı faydalı görüyoruz. Biz bilboardları bu şekilde insanların ayağına götürüyoruz. Arkadaşlarımız seçime kadar kentin değişik yerlerinde bisikletleri ile dolaşacaklar, zaman zaman vatandaşlarla sohbet edecekler. Afişler haftada bir değişecek. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçmene bir çok vaadi var. Sadece bunlarla sınırlı değil. Partimizin seçim vaatlerini bisboardlarla Gaziantep’in gündemine getireceğiz.” diye konuştu.

Prof. Dr. Ümit Özdağ, 7 Haziran’da yapılacak seçimlere kadar etkili bir şekilde başka propaganda araçları ile Gaziantep’in ve Türkiye’nin dikkatini çekmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.