Saadet Partisi (SP) İstanbul 3. bölge milletvekili adayları Bayram Karacan ve Tolga Aral, Topkapı'daki Tercüman Taksi durağını ziyaret etti. Taksicilerin dertlerini dinleyen Karacan ve Aral, çay eşliğindeki sohbetin ardından duraktan ayrıldı.

Bayram Karacan ve Tolga Aral'ın ziyareti akşam saatlerinde gerçekleşti. Tercüman Taksi Durağı'na gelen adaylar, durakta müşteri bekleyen taksicilerle sohbet etti. Taksicilerin sıkıntılarını dinleyen adaylar, seçim öncesi toplumun nabzının taksicilere yansımasını almaya çalıştı. Bir taksici, adaylardan, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümündeki sis perdesinin takipçisi olmalarını istedi.

Sohbet sırasında toplumdaki kamplaşmaya ve kutuplaşmaya dikkat çeken Karacan, "Sen şusun, sen busun, sen şundansın, sen bundansın diye ayrıştırılıyor. En büyük tehlike bu. Yollar yapılır, binalar yapılır, okullar yapılır, hastaneler yapılır. Bunların hiçbiri problem değil. Bu ülke zengin bir ülke. Bu ülkenin kaynak sorunu yok. Hepimiz burada beraberce yaşayacağız, bir olacağız. Bu ülke içerisinde asgari müştereklerimizde buluşup, farklılıklarımızı geriye atıp benzerliklerimizi öne çıkarıp birlik ve beraberliğimizi en iyi şekilde tesis etmemiz gerekiyor." diye konuştu.

Ziyaretin ardından adaylar, takscilerle vedalaşıp duraktan ayrıldı.