Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Adana'dan Kahramanmaraş'a geldi.

Türk Chopper Motosiklet Kulübü Adana İl Başkanı Bahri Özkanem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önemli bir günde öğretmenlerin önemini bir kez daha anlatmak için Adana'dan Kahramanmaraş'a motor senfonisi düzenlediklerini söyledi.

Hayattaki en güzel mesleklerden birisinin öğretmenlik olduğunu vurgulayan Özkanem, şöyle konuştu:

"Ekip arkadaşlarımızla 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü farklı bir etkinlikle değerlendirelim istedik. Bugün motorlarımızı öğretmenlerimizi için çalıştırdık. Bizleri hayata hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bütün öğretmenlerimizin günün kutluyoruz."

Özkanem, 20 ilde yapılanan 500 yelekli üyesiyle Türkiye'nin en büyük organize olmuş motor kulübü olduklarını dile getirerek, farklı mesleklere sahip olan motorculara halk arasında önyargıyla bakıldığını belirtti.

Motorcuların eğitmeyi amaçladığını anlatan Özkanem, "En büyük amacımız motosiklet sürücülerinin bilinçlendirilmesidir. Asla kask kullanmadan motosiklet sürmeyiz. Her türlü koruyucu ekipmanlarımız alarak bu işi yapıyoruz" dedi.

Kentte şehir turu atan motosikletçiler, daha sonra tarihi ve turistik yerleri gezdi.