Bursa’nın Mudanya ilçesinde okullarda temizlik hizmetinin daha iyi koşullarda verilebilmesi amacıyla Mudanya Belediyesi tarafından istihdam edilen ikisi engelli 28 yardımcı personel göreve başladı.

3 yıl boyunca okullardaki temizlik hizmetini verecek olan personel, mesai öncesi Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Başkan Türkyılmaz, seçim dönemindeki vaatleri tek tek yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, okullarda yardımcı personel istihdamı projesiyle çocukların daha temiz, daha güvenli ve daha düzenli eğitim görmelerini sağlamış olacaklarını söyledi.
İhalesi yapılarak hayata geçirilen proje kapsamında ikisi engelli kadrosu olmak üzere toplam 28 yardımcı personelin, maaş ve sosyal haklarının ihaleyi alan yüklenici firma tarafından karşılanacağını kaydeden Türkyılmaz, “Bu proje sayesinde hem Mudanyalı hemşerilerimize istihdam, hem de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha hijyenik koşullarda eğitim görmelerini sağlamış oluyoruz.” dedi.