Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 4 gün önce evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 'muhtar' lakaplı engelli Mehmet Ali Everman'ın bulunması için ailesi yardım halkın.
yardımını bekliyor.

Bağlar Mahallesi 16. sokaktaki evinden geçtiğimiz pazar günü ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Mehmet Ali Everman'ın(51) ağabeyi ve yakınları, her yerde onu arıyor. Engelli olan Mehmet Ali Everman'ın bulunması için kardeşleri adeta seferber oldu. Everman'ın yakınları bastırdıkları büyük fotoğraflarla Siverek sokaklarını karış karış dolaşarak bulunması için çalışıyor.

Pazar günü eve gelmeyince yakınları pazartesi günü polise kayıp başvurusu yaptı. Belediye hoparlöründen kayıp anonsları yaptırdı. Ancak Everman ailesinin tüm çabalara rağmen herhangi bir sonuç alınamadı.

'MUHTAR' LAKABIYLA TANINIYOR

Mehmet Ali Everman'ın kardeşi Mahmut Everman gazetecilere yaptığı açıklamada; "Ağabeyim geçen pazar gününden beri kayıp. Sabah erken saatlerde evden çıkarak gitti ve bir daha gelmedi. Kendi imkanlarımız ile kaç gündür arıyoruz fakat bir neticeye ulaşamadık. Önce karakola gidip kayıp başvurusunda bulunduk sonra da belediye hoparlöründen anons ettirdik. Bize gelen bilgilerde en son pazar günü ağabeyimi Diyarbakır'da gördüklerini söylediler. Ağabeyimin hayatından endişe ediyoruz. Siverek'te ağabeyimi çoğu insan 'muhtar' lakabıyla tanıyor. Görenlerin insanlık namına en yakın karakola bildirmelerini bekliyoruz." dedi.