Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) oynayan milli basketbolcu Enes Kanter, bir etkinlik için geldiği Gaziantep'te, Nizip Afitab Koleji öğrencileriyle basketbol antrenmanı yaptı.

Basketbolcu Enes Kanter, Nizip Özel Afitab Koleji öğrencileriyle Zirve Üniversitesi Konferans Salonu'nda söyleşi yaptı. Ardından, spor salonunda öğrencilerle beraber yaklaşık 1 saat süren basketbol antrenmanı yaptı. Kanter, öğrencilere hayatta iyi bir hedef seçmeleri, azimli ve çalışkan olup bol bol dua etmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu. Enes Kanter, "Ben NBA'de kendim için oynamıyorum. Ülkem, dinim ve bayrağım için oynuyorum." dedi.

Antrenmana katılan okul öğrencilerinden Hüseyin Akkoç, "Böyle bir değerle, antrenman yapmak beni çok heyecanlandırdı. Enes Kanter gibi bir yıldızla aynı salonda basketbol oynadığıma hala inanamıyorum." diye duygularını dile getirdi.

Afitab Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Resul Kaya ise, "Okul olarak böyle etkinliklerin içerisinde yer alıp, öğrencililerimizin sosyalleşmesini sağlıyoruz." diye konuştu.