Ankara'da daha önce tartışma yaşadığı komşusu ile apartmanın girişinde karşılaşan öğretmen, şahsın tabancasından çıkan kurşunla başından ağır yaralandı. Oğlunun gözleri önünde vurulan öğretmen, kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.
Çankaya'da Akpınar Mahallesi 847. Sokak'taki binada meydana gelen olayda, öğretmeni silahla yaralayan zanlı kaçtı.

İddialara göre, aynı apartmanın 4 numaralı dairesinde yaşayan Levent Özkara isimli kişi, 8 numarada oturan Aytekin Koçak ile daha önce gürültü yapıldığı gerekçesiyle birkaç kez tartışma yaşadı. Tartışmalarla aralarında husumet oluşan kişilerin şikayet üzerine polis ekipleri gelerek, tarafları dinledi.

Yine bugün öğle saat 13.20 sıralarında, yanında oğlu olduğu halde apartmana gelen öğretmen Levent Özkara, binanın girişinde tartışma yaşadığı Aytekin Koçak ile karşılaştı. Koçak yanındaki 7.65 mm çapında mermi atan tabancasını çıkarıp, Levent Özkara'nın kafasına 2 el ateş etti. Özkara kanlar içinde yere yığılırken, Koçak olay yerinden koşarak uzaklaştı. Silahlı saldırı Özkara'nın çocuğunun gözleri önünde yaşandı. Olay üzerine
şoke olan çocuğu komşuları sakinleştirmeye çalıştı.
Silah sesleri üzerine çevredeki vatandaşlar, 112 Hızır Acil'e haber verdi. Olay yerine gelen ambulans, ağır yaralı haldeki Levent Özkara'yı hemen Gazi Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü.
Başından vurularak ağır yaralanan öğretmenin, TBMM'de çalıştığı belirtilen eşi de olay yerine geldi. Ancak yaralı eşi hastaneye götürüldüğü için buradan oğlu ile birlikte hastaneye koştu.

APARTMANIN GÜVENLİK KAMERA KAYITLARI İNCELEMEYE ALINDI

Bu arada apartmanın güvenlik kamera kayıtlarını alan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan zanlı Aytekin Koçak'ın Kurtuluş civarlarında görüldüğü ihbarı üzerine, çalışmalarını yoğunlaştırdı. Silahlı saldırının meydana geldiği yerde Levent Özkara'ya ait kanlı gözlük ve kasket ise dikkat çekti.
Zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.