Küçükçekmece’de dün bir lisede çıkan silahlı bıçaklı kavgada sonrası 5 kişi gözaltına alındı. Kavganın nedeninin ise öğrencilerin okulda ‘yan baktın’ tartışması sonucu çıktığı iddia edildi.

Halkalı TOKİ Güneşpark Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencileri yan bakma nedeniyle okulun kantininde tartıştı. Kavgaya karışan öğrenciler durumu ailelerine bildirerek okul çıkışına gelmesini istedi. Bunun üzerine çocukların aileleri okulun önüne geldi. Bu kez öğrencilerin yakınları arasında kavga çıktı. Pompalı, kuru sıkı silah ve bıçak kullanılan kavgada öğrenci yakınlarından Murat A., bıçakla, Resul Y., ise darp sonucu yaralandı. Hastaneye sevk edilen yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Küçükçekmece Asayiş Büro ekipleri, kavganın ardından öğrencilerin verdiği bilgi doğrultusunda 5 kişiyi gözaltına aldı.

POLİS, OKUL ÖNÜNDE NÖBET TUTTU

Öte yandan Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Çocuk Şube Müdürlüğü’ne bağlı polisler okul önünde güvenlik önlemi aldı. Öğrencilerin dağılımını sağlayan polis daha sonar okul önünden ayrıldı.