İzmirlileri şehrin ve günlük yaşamın bunaltıcılığından uzaklaştırmak amacıyla kurulan Yaşar Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu (MYO) Ritim Topluluğu, metro duraklarının ardından bu kez İZULAŞ atölyesinde küçük bir konser verdi. Şoförler ve diğer çalışanlar, çekiç ve korna sesine kısa süreyle de olsa ara verdikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.

En yorucu ve bunaltıcı mesleklerden birini yapan şoförlerle tamir ve bakım ustaları için Bornova ilçesindeki İZULAŞ atölyesinde küçük bir konser veren Yaşar Üniversitesi MYO Ritim Topluluğu üyeleri, çalışanların yüzünü güldürmeyi başardı. MYO Marina ve Yat İşletmeciliği Program Sorumlusu Öğretim Görevlisi Can Karaosmanoğlu’nun eğitmenliğinde hazırlanan öğrenciler, yaklaşık yarım saatlik bir konser verdi. Öğretim Görevlisi Karaosmanoğlu bateri çalarken iki öğrenci de darbukayla eşlik etti.

Konserlerin devamının geleceğini belirten Yaşar MYO Müdürü Prof. Dr. Şevkinaz Gümüşoğlu, “Öğrencilerimiz tarafından kurulan Ritim Topluluğu, şehrin kültürel yaşamına katkı sağlarken insanları da şehrin stresli yaşamından bir an olsun uzaklaştırmayı hedefliyor. Metro duraklarında gerçekleştirdiğimiz dinletilerin ardından İZULAŞ çalışanları için de bir etkinlik yapmak istedik. Bir sonraki hedefimizse topluluğumuzu, vapur iskelelerinin önünde vatandaşlarımızla buluşturmak.” dedi.