Yeniden seçilerek güven tazeleyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muş İl Başkanı Şükrü Demir, “Siz gönüldaşlarıma düşen köy köy, kasaba kasaba, ilçe ilçe kahve kahve dolaşıp ayakkabı kutularından çıkan haram milyonları, para kasaları, para sayma makinalarını halka anlatmak zorundayız.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muş İl Teşkilatı 10. Olağan Genel Kongresini yaptı. Muş Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda yapılan kongreye tek aday ile listede yer alan mevcut İl Başkanı Şükrü Demir, yeniden seçilerek güven tazeledi. MHP Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Alim Işık’ın da katıldığı kongrede bir konuşma yapan Muş İl Başkanı Şükrü Demir, köy köy dolaşıp ayakkabı kutularında çıkan haram milyonları anlatacaklarını söyledi.

'YATIRIMLAR YERİNE HIRSIZLIKLAR, YOLSUZLUKLAR VE ZULÜM KONUŞULMAKTA'

tarım ve hayvancılığın yerini modern dilencilik aldığını ifade eden Demir, şunları söyledi: “İlimiz sosyal ve ekonomik olarak halen son sıralardaki yerini muhafaza etmektedir. Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de yatırımlar yerine hırsızlıklar, yolsuzluklar ve zulüm konuşulmaktadır. Ne yazık ki tüm bunlara rağmen hırsızlık ve yolsuzluk yapanlar devam etmektedir. Daha önce köylere ilçelere gidiyordum. Geçiminiz ne diye sorduğumda tarım ve hayvancılık diyorlardı. Şimdi geçiminiz ne diye soruyorum, Modern dilencilik demek zorunda kalmış köylülerimiz. İşte bunun için gönüldaşlarım önümüzde ülkemizin kaderini belirleyecek 7 Haziran seçimleri olacak. Basınımız yoktur, medyamız yoktur, para kasalarımız yoktur. Siz gönüldaşlarıma düşen köy köy kasaba kasaba ilçe ilçe kahve kahve dolaşıp ayakkabı kutularından çıkan haram milyonları anlatmaktır. Siz gönüldaşlarıma düşen haram milyonları sayma makinelerini evlerinde bulunduran ve o haram milyonları kasalara dolduranı anlatmaktır. Sizin görevinin gönüldaşlarım çikolata kutularına ve elbise kılıflarında haram para taşıyanları ve taşıtanları yüce halkımıza anlatmaktır. Sizin görevinizin gönüldaşlarım kollarında 700 milyarlık rüşvet saatlerini taşıyanları anlatmanızdır.”

“GÖREVİMİZ HIRSIZLARI VE HARAMZADELERİ MİLLETE ŞİKAYET ETMEKTİR”

Kısacası görevlerinin hırsızları ve haramzadeleri bu yüce millete şikâyet edebilmek olduğunu kaydeden Demir, “Kendilerinde rahmet ve gazap sıfatı gören müşrikleri gerçek sıfatları ile milletimize anlata bilmektir. Kutsal kitabımızla alay eden müşrikleri bu halka anlata bilmektir. Bakara suresine makara deyip dalga geçenleri sonra da camilerde milletin gözünü boyayanları bu millete anlatabilmektir. Cuma hutbelerinde ayetleri ağa babaları istedikleri için çıkarmaya çalışan münafıkları bu millete anlatabilmektir. Domuzu, kasaplık büyük baş hayvanlar kısmına koyup, Müslüman mahallelerinde salyangoz satmaya çalışanları bu millete anlata bilmektir. Kısacası imam kılıklı papaz zihniyetleri bu millete anlata bilmektir.” dedi.

Doğu ve Güneydoğu’yu gözden çıkarıp, cambaza bak bahaneleriyle gerçek bir paralel devlet oluşturan kişileri bu millete anlatılmasını isteyen Demir sözlerine şöyle devam etti: “Şeref ve namus kavramlarını defalarca dünya liderimizin karşısında kaybeden şeref ve namus yoksullarını halka anlata bilmektir. Öteleyen, parçalayan ve yok etmeye çalışan zihniyeti anlata bilmektir. Malumunuz bugün bizi yönetenler Kürt, Türk, Arap, Acem bahaneleriyle Alevi Sünni kışkırtmalarıyla bu milleti bir birlerine düşürmeye çalışmaktadırlar. Çünkü bunlar bu iktidara geldiklerinde, Büyük Orta Doğuyu Projelendireceklerine, yeniden şekillendireceklerine ağa babalarına söz vermişlerdir. İşte Milliyetçi Hareket Partisi'nin gerçek milliyetçilik anlayışı olan Kültürel Türk milliyetçiliğini özellikle Doğu ve Güneydoğuda siz gönül erlerine anlatmak düşer. Biz Allah'ın izniyle nerede üç hilal ve Milliyetçi Hareket Partisi var ise yüce Türk Bayrağı da dalgalanacaktır diyoruz. Hiç merak etmeyin bu seçimler onların sonları olacaktır. Çünkü zulüm sonsuza kadar devam etmez.”

Yapılan konuşmalardan sonra tek liste ile seçime giren mevcut il başkanı Şükrü Demir, delegelerin desteğini alarak yeniden seçildi.