Bursa'da, pazar yerinde omzuna çarptığı yankesicinin cüzdanını çaldığını belirten iki kişi polise müracaat etti. Polis merkezine gelen bir kişi de metro istasyonunda yankesicinin hedefi olduğunu belirterek, kimliği henüz belirlenemeyen yankesiciden şikayetçi oldu.

Uludağ Şehit Şerafettin Yılmaz Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat eden C.K., "Pazarda alışveriş yaparken tezgahlara baktığım esnada görsem tanıyabileceğim esmer bir bayan şahıs bana çarptı. Bir müddet sonra omzumda asılı durumda bulunan çantamın içindeki cüzdanın olmadığını fark ettim. Cüzdanın içinde nüfus cüzdanı banka kartları ile bin 800 lira nakit param vardı." dedi. Olayla ilgili cumhuriyet savcısı soruşturma başlattı.

Uludağ Şehit Şerafettin Yılmaz Polis Merkezi Amirliği'ne gelen K.A. da aynı pazar yerinde yankesicinin hedefi olduğunu söyledi. K.A., "Pazarda aldığım malzemenin parasını ödemek isterken omzumda asılı olan çantanın içindeki cüzdanın olmadığını fark ettim. Cüzdanımda 280 lira para ve kardeşime ait yabancı kimlik kartı vardı. Muhtemelen omzuma çarpan birisi aldı." diye konuştu.

Çarşı Polis Merkezi Amirliği'ne başvuran A.K. ise evine gitmek için bindiği metroda cep telefonunun yankesiciler tarafından çalındığını öne sürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.