Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak'tan sürpriz bir paylaşım geldi. Yeni Akit yazarı Dilipak Yıldız Tilbe'nin AK Parti'yi eleştirerek koronavirüs aşısının reddettiği paylaşımını kendi sayfasında paylaştı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada” 6 Eylül'de yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte öğrenciyle irtibatlı henüz aşı olmamış öğretmen ve personelin haftada en az iki defa PCR testi yaptırmasını isteyeceğiz. Aynı şekilde üniversite çalışanlarından ve öğrencilerden de düzenli PCR testi yaptırmasını talep edeceğiz.” Açıklamalarının ardından Yıldız Tilbe’nin Twitter’da koronavirüs aşısı ve PCR testi ile ilgili söylemleri gündeme bomba gibi düştü.

RABBİM AYAKLARINA DOLANDIRACAK!

Yıldız Tilbe Twitter hesabında "Okula giden, aşı olmak istemeyen çocukların burnundan beynine kadar PCR çubuklarını haftada iki kez sokacaksınız öyle mi? Allah razı olmasın Aşı olmayanların çalışma hakkını elinden almak yaşam hakkını elinden almaktır. Bu haksızlıktır. Okuma hakkını elinden alamazsınız, dolaşma seyahat hakkını bir aşı için iptal edemezsiniz. Bu sahtekarlıktır. Kanunlaştılışmış sahtekarlık.Aşıyı da PCR'ı da reddediyorum, Allah'ın dediği olur. Allah bize de göstersin, herkesin bir hesabı varsa O'nun da bir hesabı vardır. Bakalım Rab'bim nasıl ayaklarına dolandıracak." İfadelerini kullandı.

Yazıları ve konuşmalarıyla koronavirüs aşısını reddeden Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak ise Yıldız Tilbe’nin bu sert aşı karşıtı söylemlerini kendi Twitter hesabında paylaştı. Dilipak’ın bu paylaşımına olumlu, olumsuz yüzlerce yorum ve beğeni geldi.