Uzun zamandır kanlı saldırılar gerçekleştiremeyen ve halk desteğini önemli ölçüde kaybeden eli kanlı terör örgütü PKK, yeniden destek arayışına girerken bu defa pis ellerini Çerkeslere uzattı.

Terör örgütü yandaşı yayın organlarına servis edilen haberde Çerkes asıllı Zozan Cudi kod isimli Ayşe Baykal'a ait olduğu iddia edilen sözlere yer verildi. İddiaya göre "PKK'ye katılarak kendi gerçekliğiyle yüzleştiğini" söyleyen Ayşe Baykal "PKK'ye katılarak yeni bir okul ve hayata adım attığını" ifade ediyor.

Kadın teröristlerin daha çok erkek teröristlerin cinsel ihtiyaçlarını gidermek için kullanıldığı bir gerçekken servis edilen haberde buna hiç yer verilmiyor... Kürtlerle birlikte Çerkesleri de kışkırtmayı amaçlayan haberde oynanacak yeni oyunun ipuçları da yer alıyor. Haberdeki şu ifadeler oynanacak senaryonun korkunçluğunu gözler önüne seriyor.

"Yılarca Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyetinin ordularında Kürtler gibi en kritik dönemlerde etkili birer kuvvet olarak rol oynayan Çerkesler de Kürtlerle benzer bir kaderi paylaşıyor. Türkiye'de asimilasyon çarklarından geçen ve görünür olmaktan çıkarılan Çerkesler,  bu politikaların sonucu kültürel olarak neredeyse yok olmanın eşiğine getirildi."

Çerkeslerin asla dağa çıkmayacağını ve hainlik yapmayacağını bilen teröristler ise iddialarıyla ne kadar alçak olduklarını da gözler önüne seriyorlar. 

Oysa bu oyun daha önce görülmüş ve BDP'li Sakık'ın 'BDP sıralarına bir Çerkesi oturtacağız' sözlerine CHP Sakarya Milletvekili Özkoç'tan sert tepki gelmişti...  Özkoç; 'Bize çekin gidin diyenler bizi savunamaz. Çerkesler bu topraklara ihanet etmedi.'  demişti.

Evet Çerkesler asla bu vatana ihanet etmedi ve etmeyecek...