Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Okul Tabanlı Değerlendirme Akredite ve Kalite Sistemi (ODAK) Projesi kapsamında ilçedeki bazı okulların eksikliklerini giderdiklerini söyledi.

Başkan Uludağ, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Umur Bey Ortaokulu ve Göztepe İlkokulu’ndaki eksiklikler için 11 Mart’ta protokol imzaladıklarını hatırlatarak, ODAK Projesi kapsamında okulların eksiklerinin tamamlandığını ifade etti. Uludağ, proje de yer alan ve yapımları tamamlanan işleri ise şöyle sıraladı: “Göztepe İlkokulu’na kütüphane, Atatürk köşesi oluşturduk. Ayrıca oturma bankları ve ayaklı çöp kovaları verdik. Umur Bey Ortaokulu’nun oluşturduğumuz kütüphanesine 1000 kitap temin ettik. Atatürk köşesi, Türk büyükleri seti, kapı ve isimlikleri, kat planı, toplantı salonu sahne düzenlemesi, 4 klima temini, 2 televizyon ve merdiven folyo kaplamaları ile her iki okulunda bahçe ve çit düzenlemesini gerçekleştirdik.”

Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan tarafından Başkan Uludağ’a yaptığı hizmetler nedeniyle plaket takdim edildi. Törenin ardından ise hizmeti yapılan yerler gezildi ve açılış kurdelesi Kaymakam Ali Murat Kayhan, Başkan Bilal Uludağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik ve okul müdürü İsmail Üzün tarafından kesildi.