Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şubesi tarafından Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristler tarafından şehit edilen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Aydemir'in ailesine kurbanlık koç hediye edildi.

Önceki ay Lice'de PKK'lı teröristlere karşı girişilen çatışmada şehit düşen Metin Aydemir'in ailesini Kimse Yok Mu Derneği unutmadı. Dernek, ülke genelinde şehit olan güvenlik güçlerinin ailelerine Kurban Bayramı nedeniyle koç hediye etti. Erzurum merkez Kazım Yurdalan Mahallesi'nde oturan şehit Aydemir'in babası Tahsin Aydemir'e, Dernek Başkanı Erol Elkoca kurbanlık koç hediye etti. Şehit babası Aydemir, oğlunun ilk yas bayramında göz yaşlarına hakim olamadı. Ülkede yaşanan terör olaylarının son bulması için Allah'a dua ettiğini belirten Aydemir, "Allah bu ateşe su serpsin. Biz başka bir şey istemiyoruz. Herkes biliyor ki bu bir oyun. Ülkedeki cahil insanları kandırıp dağa göndermişler. İnsanı öldürmek haramdır. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Büyüklerin duasıyla, alimlerin duasıyla inşallah bu olaylar son bulur." dedi.

Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şube Başkanı Erol Elkoca, bütün şehitlere Allah'tan rahmet dilediğini belirtti. Elkoca, dernek olarak şehitlerin yakınlarına vefa borçlu olduklarını dile getirdi. İmkanlar ölçüsünde şehit ailelerinin yanında olacaklarını dile getiren Elkoca, "Metin astsubayımızın nezdinde bütün şehitlerimizin makamları cennet olsun. Şehitlerimizin yakınlarının yanlarında olmak, acılarını paylaşmak bizim için bir vefa borcudur, bugün bir kurbanla, yarın başka şekilde her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. İnşallah bu terör belası biter, kardeşlik yeniden tesis edilir." diye konuştu.