Antalya'da arkadaşı Aykut Çakal'ı el ve ayaklarını bağladıktan sonra öldürmekten aranan ve Kahramanmaraş'ta kaldığı otelde bir polisi şehit eden Muhammet Karataş (22) Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesi Örenköy köyünde toprağa verildi.

Kahramanmaraş'ta 1 polis memurunu şehit eden 1 polis memurunu da yaraladıktan sonra operasyonla yakalanan saldırgan Muhammet Karataş'ın Antalya'da el ve ayakları bağlı, toprağa gömülü bulunan Aykut Çakal'ın katil zanlılarından biri olduğu ortaya çıkmıştı.

3 Aralık günü Kahramanmaraş'ta bir otelde görüldüğü iddiaları üzerine cinayet bürodan polis memurları otele gelmiş, polislerin geldiğini gören cinayet zanlısı polislere ateş açarak iki polisimizi yaralamıştı. Polislerden Barış Göl kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olmuştu.

Otelden kaçan polis katili Muhammet Karataş, Odun anbarı civarında bir silahçıda yaralanarak yakalanmış ve kaldırıldığı hastanede ameliyata alınmış ancak hayatını kaybetmişti. 

Muhammet Karataş'ın cansız bedeni, babası İsmail Karataş tarafından minibüsle Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine getirilerek, morga konuldu. Muhammet Karataş'ın cenazesi sabah erken saatlerde Örenköy köyünde toprağa verildi.