Mardin’de İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde devriye görevini yaparken polis aracının devrilmesi sonucu şehit olan Bafralı polis Oktay Uçar’ın cenazesi Samsun Çarşamba Havalimanı'ndan alınarak baba ocağına Bafra’ya konvoy halinde getirildi.

Şehit polisin tabutu araçtan alınarak omuzlar üzerinde Bafra Hacınabi mahallesi Yaman sokaktaki baba evine getirilirken feryatlar yükselmeye başladı. Evin önünü dolduran vatandaşlar ve şehidin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Baba İzzet Uçar (63) ve Anne Sabriye Uçar (62) evin içinde fenalaşırken sağlık görevlileri tarafından müdahalede bulunuldu. Şehit polisin eşi Zehra Uçar (25) feryatlar içinde eşinin tabutunun arkasından eve girerken 2 yaşındaki kızı Cemre ise her şeyden habersiz annesinin ağlamasının ardından, 'anne nerdesin' diyerek ağlaması cenaze evinin önünde bulunan vatandaşları oldukça duygulandırdı.

Alınan bilgiye göre Şehit polisin cenazesi bu akşam baba evinde kalacak. Perşembe günü (yarın) ise evinin önünde alınacak helallikten sonra ise Mevlana Merkez Camii'ne getirilecek. Burada kılınacak cenaze namazının ardından Bafra asri mezarlıkta yapılacak törenin ardından defnedilecek.