15 Temmuz Darbesi sonrası FETÖ Lideri Fethullah Gülen hakkında şok iddialar ortaya atılmaya başlandı. İddiaya göre Fethullah Gülen'in Serap Başak Çil adında bir kızı var. Serap Başak Çil kimdir? Fethullah Gülen kimdir? Fethullah Gülen yahudi mi? Fethullah Gülen'in annesinin adı Rabin mi? Serap Başak Çil Fethullah Gülen'in kızı mı? Ayrıntılar haberimizde.

İddiaya göre 1986 yılında Almanya’ya gitmek için Emniyet’e verdiği pasaport istek formunda annesinin adını ’’RABİN’’ olarak beyan etmiştir. Papa’ya yazdığı mektubun sonunda da,’’Rabin oğlu Fetullah ’’yazılıdır. 

Baştan ’’Fetullah’’ olan adına Sonradan ’’h’’ harfi ilave ettirmiş,’’Fethullah’’ olmuştur. 1970’li yıllarda,İzmir-Hisar Camii imamı iken CIA Ortadoğu Masası Şefi Graham Fuller ile iki defa görüştü. Daha sonra,CIA Balkan Masası Şefi George Fidas’la görüşmeleri oldu.Türkiye’de Nato’nun kurdurduğu ’’Komünizmle Mücadele Derneği’’nin kurucuları arasında yer aldı.Bir müddet sonra,Kasım Gülek tarafından Amerika’daki MOON Tarikatı ile tanıştırıldı.1975 yılında yine Kasım Gülek tavassutuyle MASON Localarına girdi. Zaten,dikkatli bakıldığında FETÖ yapılanmasının,MOON Tarikatına,Mason Localarına,Vatikan’ın tetikçisi OPUS DEİ denilen oluşuma benzediği görülür. Ne gariptir ki,yine bu yıllarda Mehmet Şevket Eygi ile birlikte ’’Yeni İstiklal’’ gazetesini çıkarmış,burada köşe yazarlığı da yapmıştır.

Bir yazısında; ’’Asrın halifesi,Kral Faysal’dır.Onun sakalında bir kıl olabilsem,bu benim için en büyük şereftir.’’ dediğinden,M. Şevket Eygi tarafından kovulmuştur.

Bir Cuma vaazı sırasında,’’ Sahip olamadınız bu kitaba.Benden başka sahip çıkan yok,attınız bu kitabı hayatınızdan.’’ diyerek elindeki Kur’an-ı Kerim’i fırlatıp attı.Halkın şikayeti üzerine Manisa Akıl Hastalıkları Hastanesinde 2 ay tedavi gördü.

Yine iddiaya göre Fethullah Gülen'in Serap Başak Çil adında bir kızı vardır.

Peki Serap Başak Çil gerçekten FETÖ lideri Fethullah Gülen'in kızı mı?

Fethullah Gülen'in kızı Serap Başak Çil

Twitter’da açılan bir hesap ortalığı karıştırmaya devam ediyor. Önce Fetullah Gülen’in gayrimeşru bir kızı olduğunu iddia eden “Fetullahin_sırrı” isimli hesapta, o kızın da Fatih Altaylı ile aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme gelen Serap Çil olduğu iddia edildi.

İşte o hesap tarafından şimdi de iddialarını destekleyecek iki şok belge yayınlandı.

18 Şubat 1988 tarihli bir belgeyle Fetullah Gülen’in Başak Gülen adıyla kaydedilen çocuğu nüfus kütüğünden sildirdiği iddia edildi:

Serap Başak Çil

Başka bir belgede de Gülen’in Serap Başak Çil’in eski nüfus kayıtlarının mahkeme kararıyla nasıl sildirildiği iddiası ortaya atıldı: