Kağıthane'de iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın izleri gün aydınlanınca ortaya çıktı. Olayın gerçekleştiği sokakta iş yerleri ve araçlarda çok sayıda kurşun izi tespit edildi.

Olay, dün 21.00 sıralarında Gültepe Mahallesi Talatpaşa Caddesi Akçil Sokak'ta gerçekleşmişti. İddialara göre Ay Işığı Derneği'ne düzenlenen silahlı saldırıya, dernektekilerin karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Çatışmanın izleri gündüz daha net görüldü. Akçil Sokak'ta çok sayıda araç ve iş yerine kurşun isabet ettiği gözlendi. İki aracı zarar gören bir vatandaş, sabah geldiğinde araçlarını görünce şaşkına uğradı. Ne yapacağını bilmediğini anlatan vatandaş, olay hakkında bilgi sahibi olmadığını anlattı. Bir başka esnaf ise, "Çatışma yaşandığı sırada insanlar benim iş yerine kaçtılar. 10 dakika falan sürdü. Daha önce de burada benzer bir olay yaşandı." ifadelerini kullandı.

Polis ekipleri ise incelemelerini gündüz de sürdürdü. Güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadeleri eşliğinde ekipler soruşturmayı sürdürüyor.