Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, meclis üyelerine vermiş oldukları kararlardan ötürü teşekkür ederek, "Doğru bildiğimiz yoldan şaşmayacağız. El birliğiyle ilçemizi kalkındırmanın ve geliştirmenin çözüm yollarını arayacağız." dedi.

Silifke Belediye Meclisi, mayıs ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut başkanlığında bir araya gelen Meclis, 8 maddelik toplantı gündemini görüşerek karara bağladı.

Belediyenin mayıs ayı meclisinde karara bağlanan gündem maddeleri şöyle: "Bir önceki toplantıya ait olan 6 Nisan 2015 tarihli tutanakların okunup oylanması. İmar Komisyonundan gelecek evrakların görüşülmesi. Plan ve Proje Müdürlüğünden gelecek evrakların görüşülmesi. 2014 Mali Yılı Kesin Hesabın görüşülmesi. Akdere’de bulunan sondaj kuyusunun, Akdere Sulama Kooperatifine tahsis edilmesi. Danıştay 14. Dairesinin kararı gereğince, Atakent Mahallesinde sahil şeridi içerisindeki işlem ve hizmetlerin, mevcut İmar Planı esas alınarak yürütülmesi konusunun görüşülmesi. Belediye Başkanlığınca 09.04.2015 tarihinde meclise iade edilen 06.04.2015 tarih ve 2015/31 sayılı meclis kararının yeniden görüşülmesi ve Dilek Temenniler bölümü."

‘BUGÜNE KADAR VAR OLAN SORUNLARI ÇÖZÜYORUZ’

Mayıs ayı olağan meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde söz alan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, meclis üyelerine vermiş oldukları kararlardan ötürü teşekkür ederek, "Silifke için doğru bildiğimiz yoldan şaşmayacağız. Silifke Belediye Meclisi hiçbir zaman siyasi meclis değil, Belediye meclisidir. Silifke’nin sorunlarının ve hizmetlerinin masaya yatırıldığı bir meclistir. Ben de Silifke’nin Belediye Başkanı olarak bu meclisi yönetiyorum. El birliğiyle ilçemizi kalkındırmanın ve geliştirmenin çözüm yollarını arayacağız.
Bugüne kadar başarılı çalışmalara imza atan belediyemiz, bugünden sonra da en iyi hizmetleri gerçekleştirmeye devam edecektir. Meclis üyelerimize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum." dedi.