Kütahya’da kız arkadaşı ile tartıştıktan sonra onu pompalı tüfekle yaralayan şüpheli önce kaçtı, sonra polisi arayıp teslim oldu.


Olay bugün Yıldırım Beyazıt Mahallesi İkbal Sokak'da gerçekleşti. Kız arkadaşı Azime Erdoğmuş(22) ile buluşan İbrahim K. (24) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. İbrahim K., çıkan tartışma sonrasında 43 AR 160 plakalı otomobilinden aldığı tüfek ile Erdoğmuş'u yaralayarak olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşlar tarafından durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Azime Erdoğmuş, 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servis bölümüne gönderildi.
Olayın şüphelisi İbrahim K., 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak teslim olmak istedi. K., alınan sağlık raporunun ardından Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü.
Hastaneye ağır yaralı olarak gönderilen Azime Erdoğmuş’un yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.