Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde 52 yaşındaki İsmail D., 20 yaşındaki evli kızı Fatma Dikmen'i tabanca ile öldürdü.

Olay, dün gece Plaj Yolu Caddesi Üzeri Arapoğlu Sitesi A blok Kat 1'de meydana geldi. İddiaya göre, kamyon şoförlüğü yaptığı öğrenilen İsmail D., evli olduğu yerden kısa bir süre önce baba evine döndüğü öğrenilen 20 yaşındaki kızı Fatma Dikmen ile tartıştı. Tartışma kısa sürede büyüdü. Öfkelenen baba bir anda tabancasını çıkartarak kızına kurşun yağdırdı. Bir çocuk annesi olan Fatma Dikmen kanlar içerisinde yere yığıldı.

Çevrede oturanların iddiasına göre olay sonrası silahı ile balkona çıkan ve “Artık bitti. Sıra bende” diyerek silahını karnına dayadı. İntihara kalkışan babayı olay yerine gelen polis ekipler ikna etmeye çalışırken bir anda müdahale edip silahı elinden aldı. Yaralı genç kadın için olay yerine 112 ekipleri istendi. Ancak olay yerine gelen 112 ekipleri, genç kadının öldüğünü belirledi. Yaşanan olay sonrası baba gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Olay yeri inceleme ekipleri bölgeye gelerek evde ve çevresinde uzun süre incelemelerde bulundu. Ardından genç kadına ait cenaze otopsi için Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturması devam ediyor. Gözaltındaki baba İsmail D., ifadesinin ardından adli mercilere sevk edilecek.